LGS sonuçlarının açıklanmasını beklemeden 100’ü aşkın öğrenci Altınyıldız Liselerine kesin kayıt yaptırdı. Kayıtlarla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Altınyıldız Fen, Anadolu, Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç ‘Bu yıl 9. Sınıflarımıza 200 civarında öğrenci kaydı yapacağız.Lise 9. Sınıflarımızda kesin kayıtlarımız 100’ü aştı. Ön kayıt yaptıran öğrencilerimiz 300 civarında. Her yıl Üniversite Sınavlarının şampiyonlarını yetiştiren dev öğretmen kadromuzla aramıza katılacak yeni öğrencilerle, yeni başarılara ulaşacağız.25 Şubat 2018 Pazar günü düzenlediğimiz Bursluluk Sınavımıza katılan bini aşkın öğrenciden kurumlarımızı tercih edenlerin kayıtları devam ediyor. Bursluluk Sınavımıza katılamamış öğrencilerin kayıtları Lise Giriş Sınavlarında kazanacakları başarı sıralamalarına göre yapılacak.   Her yıl Nevşehir ve Dünya dereceleri kazanan, kuruluşunun 20.yılını kutlayan Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji kayıtlarına büyük ilgi gösteren öğrencilere ve saygıdeğer velilere teşekkür ediyorum.’dedi.