Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu; Kayseri TED Koleji ve Kayseri Bahçeşehir Koleji’nin yıldız basketbol takımları ile dostluk maçı yaptı.Kayseri TED ve Kayseri Bahçeşehir Kolejlerinin ev sahipliğinde yapılan karşılaşmalarda öğrenciler farklı bir deneyim yaşarken üç eğitim kurumunun idarecileri de eğitim alanına dair bilgi alışverişinde bulundu.Eğitimin yalnızca sınavlardan ibaret olmadığı; öğrencilerin sosyal,sportif ve kültürel olarak da gelişmelerinin gerekli olduğu fikriyle Türkiye’nin geleceğine yön veren her üç eğitim kurumunun yöneticileri farklı alanlarda da ilişkilerin devam etmesi gerektiğini belirttiler.

Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu yöneticilerimiz Kayseri TED ve Kayseri Bahçeşehir Kolejlerini şehrimizde ve okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek ziyaretlerini sonlandırdılar.