ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN YABANCI DİL SINAVLARINDAKİ ÜSTÜN BAŞARISI

ALTINYILDIZ KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİ CAMBRIDGE ÜNİVERSİTESİNDEN ULUSLARARASI GEÇERLİLİĞİ OLAN DİL SERTİFİKASI ALDIRLAR

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencileri Cambridge Üniversitesi tarafından düzenlenen sınavlarda üstün başarı elde etmişlerdir. En önemli misyonlarından biri olan yabancı dil eğitimi alanında başarılarına devam eden Özel Altınyıldız Eğitim Kurumlarında mayıs ayında düzenlenen sınavda belge almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri verilmiştir.

Altınyıldız Koleji Lise öğrencileri kendi yaş gruplarında farklı ülke öğrencilerinin de katıldığı Cambridge Üniversitesi sınavında sadece ulusal ortamda değil uluslararası düzeyde de başarılarını belgelendirmektedir. Bu belgeler uluslar arası şirketler, eğitim kurumları ve birçok farklı devlet kurumlarında ömür boyu geçerliliğe sahiptir. Sınav,öğrencileri yabancı dil öğretiminde esas olan okuma(reading),yazma(writing),dinleme(listening) ve konuşma(speaking) gibi dört temel beceriyi ayrı ayrı ölçerek başarıları belgelemektedir.

Özel Altınyıldız Liseleri Müdürü Özkan Kılınç başarılarından dolayı öğrencilerini kutlayarak, belgelerini vermiştir. Cambridge Üniversitesi İngilizce sınavları dünyada en çok tanınan ve uluslar arası alanda geçerliliği en güvenilir olan bir sınav sistemidir.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında aldıkları yabancı dil eğitimi ile dünya standartlarında bir başarıya imza atma fırsatı bulan öğrencilerimiz kendine güvenen geleceğe umutla bakan kendi ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirilerek okulumuzdan mezun olmaktadır..Başarı elde eden bütün öğrencilerimizi kutluyoruz.

Altınyıldız Koleji Müdürlüğü