ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULU NİSSARADA

İlimizin en büyük ve en modern donanımlı Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu, üreten ve mutlu çocuklarla el ele Nissara Avm’de eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.

Altınyıldız Anaokulu olarak öğretmenlerimizle çocuklarımızın farklı etkinlikler yaparak kendini ifade edebilen mutlu, huzurlu kendini yönetme becerisi kazanan, hayallerinin peşinde çevreye saygılı, sevecen, hayata umutla bakan, öğrenme isteğinin ve merakının gelişimini destekleyen kaliteli eğitim, güvenli gelecek için yanınızdayız.

Çocuklarımızın gözünde gördüğümüz ışıltı ile onların mutluluklarına ortak olmak, o ışıltıyı yakalamak bizi de mutlu etmektedir. Ayrıca bu güzel  etkinlikte bize yardımcı olan Nissara Avm çalışanlarına, görev alan öğretmenlerimize ve personellerimize teşekkür ederiz. Çocuklarımız hep gülsün!

Kaliteli eğitim için sizin çocuklarınızda Altınyıldızlı olsun.