ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU 1. SINIFLAR UYUM GÜNLERİ

Aklın ve Bilimin Işığında Türkiye’nin geleceğini yetiştiren  Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1. Sınıflar uyum günleri başladı.

Sınıf Öğretmenlerimiz CUMHUR DEMİRSOY,SEMA EMİRAĞAOĞLU,İLYAZ AYDIN,SİBEL ÖZDİL,NEVAL GÖNENBABA ile 5 şube olarak başladığımız 2018-2019 öğretim yılı uyum programı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri ve arkadaşları ile yaptıkları ilk dersin ardından İlk gün pastalarını kesip,kahvaltılarını yaptılar.Daha sonra  okulumuzda  bulunan Resim, Müzik, Satranç, Stem ve Kodlama, Jimnastik, Halkoyunları, Drama ve Astronomi, Bilgisayar dersliklerimizin, Spor Salonunun yerini öğrendiler ve  okulumuzu tanıdılar.Uyum günlerinde ayrıca oyunlar eşliğinde Eğitim –Öğretim sürecine başlayarak keyifli zamanlar geçirdiler.

Öğrencilerimiz uyum sürecinde  öğle yemeğinin ardından velilerimiz ile evlerine döndüler.

Türkiye’nin geleceği olacak 1. Sınıf öğrencilerimize onlara emek veren öğretmenlerimize velilerimize teşekkür eder, yeni öğretim yılında başarılar dileriz.

BAŞARILI BİR GELECEK İÇİN SİZİN DE  ÇOCUĞUNUZ ALTINYILDIZLI OLSUN.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI…