Sevgi, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü yuvası Altınyılıdz İlköğretim Kurumunda sevgi ve hoşgörü önderi Mevlana Celaleddin-i Rumi anıldı.

Anma programında öğrencilere Mevlana ve onun öğretileri hakkında kısa bir bilgi verildikten sonra sevgiye, aşka ve hoşgörüye dair yazılmış şiirler ve ilahiler öğrenciler tarafından okundu. Programın devamında semazenlerin gerçekleştirdiği sema ayini programı izleyen herkesi dünyevi her türlü isteklerden arındırarak ilahi bir yolculuğa çıkardı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı “Okulumuzda her şeyden önce çocuklarımıza sevgiyi ve hoşgörüyü öğretmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin hazırladığı bu program da gösteriyor ki kurum olarak amacımıza ulaşmış bulunmaktayız. Altınyıldız İlköğretim Kurumunu sevgi, kardeşlik ve hoşgörü yuvası haline getiren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyor, ayrıca başta Türkçe öğretmenimiz Yunus Erdoğan ve müzik öğretmenimiz Sezgi Ceylan olmak üzere programın hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.