BONUS HOCA 2.KEZ ALTINYILDIZ KOLEJİNDE.

ÜNİVERSİTE TANITIM SEMİNERLERİNDE BONUS HOCA

SÜLEYMAN BELEDİOĞLU ÖĞRENCİLERE BAŞARI ANDINI OKUTTU

Bonus hoca olarak tanınan Süleyman Beledioğlu Altınyıldız Koleji’nde öğrencilere üniversite sınavları ile ilgili eğitim semineri verdi.Seminerin sonunda öğrencilere”Başarı Andını” okuttu.

Altınyıldız Koleji konferans salonunda düzenlenen seminer sonunda Süleyman Beledioğlu’na öğrenciler adına çiçek taktim edildi.

Öğrencilerinin kişisel gelişimlerine ve sosyal aktivitelerine, akademik başarıları kadar önem veren Altınyıldız Koleji eğitim seminerleri ve konferans çalışmaları ile Türkiye’nin en ünlü Eğitim uzmanlarını öğrencileri ile buluşturarak, onların ufuklarını geliştirmeyi hedeflemektedir.

2000 civarinda seminer düzenleyen, sınavlara yönelik TV Programları yapan Süleyman Beledioğlu-Bonus Hoca; Altınyıldız Koleji öğrencilerini üniversite sınavı başarılarından dolayı tebrik ederek, LYS’ye nasıl hazırlanmaları gerektiği konularında bilgi verdi.

Lise 9, 10, 11, ve 12. sınıf öğrencilerinin, velilerin ve öğretmenlerin büyük bir ilgi ile izledikleri program sonunda Altınyıldız Koleji öğrencileri Bonus Hocayla birlikte Başarı Andını okudular.

Altınyıldız Koleji’ni çok beğendiğini belirten Bonus Hoca Süleyman Beledioğlu, bu okulları Türk Milli Eğitimi’ne kazandıran kuruculara ve öğretmenlere teşekkür etti. Program öncesinde K.K.T.C Doğu Akdeniz Üniversitesinin tanıtımı da yapıldı.

SÜLEYMANBELEDİOĞLU HAKKINDA BİLGİ.

1983 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesini bitirdikten sonra,1984 yılında Ankara Üniversitesi’nde Eğitim Bilimleri ve Pedagoji eğitimi aldı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesine başladı.1990 yılından itibaren özel öğretim kurumlarında, öğretmenlik, halkla ilişkiler, rehberlik ve psikolojik danışmanlık görevlerinde bulundu. Yine bu yıllardan itibaren öğrenci, veli, öğretmen, kurum yöneticileri ve kurum çalışanları üzerine gözlem, inceleme ve araştırmalara başladı ve bu çalışmalarını çeşitli kitaplarında toplayıp yayımladı.

Kitaplarından bazıları;

Beyin Siz Olmalısınız

Dostum Stres

Ailelerin Öğretmenliği

Sınav Cesareti

Öğrencilerin Dikkat Sorunu

Yorumlama ve Test Teknikleri

Seminerleri

- Eğitim Kurumları

- Üniversiteler

- Belediyeler

- Valilikler

- Kaymakamlıklar

- İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince düzenlenen yaklaşık 2.000 seminere uzman konuşmacı olarak katıldı.

Tv Programları

- TRT : 1997-2000 yılları arasında sınavlara yönelik program yaptı.

- TRT : 2008-2009 yıllarında “Eğitim Şart” adlı programı yaptı.

- TRT Web : 2009-2010 yıllarında TRT Web sayfasının eğitim editörlüğü ve köşe yazarlığını yaptı.

- TV 8 : 2001-2002 yılları arasında eğitim köşesi yaptı.

- KANAL A : 2010 yılından itibaren “Eğitim Editörü” programını yapmaya başladı.

Altınyıldız Koleji Biyoloji Öğretmeni Cihat YİR’in Lise sınıf arkadaşı olan Bonus Hoca 2015 yılında Altınyıldız Koleji’ni ziyaret edeceğine dair öğrencilere söz verdi.