Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Sarıkamış' ta şehit düşen 90 bin askerimizi minnetle andık.

Öğrencilerimizin hazırladığı programda oldukça duygulu anlar yaşandı. Program yetişkin erkek kalmadığı için askere gitmek zorunda kalan çocukların canlandırdığı skecin ardından ağıtlarla devam etti. Şehit mektuplarının okunduğu, Sarıkamış olaylarına dair gerçek hikâyelerin anlatıldığı program izleyiciler tarafından soluksuz bir şekilde takip edildi. Şehit aileleri derneği üyeleri, okul aile birliği ve velilerimizin de katıldığı program sonrasında öğrencilerimize birinci dünya savaşında askerlerimizin bir günlük öğünü olan buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edildi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak bu vatanın gerçek sahibi, ölümsüzlüğe ulaşan şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği gecen tüm öğretmen                                                                                                         ve öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.