Kazakistan’ın Karaganda Şehrinde bulunan N. NURMAKOV kardeş okulumuzun müdürü Sayın Esentay ASHİM Nevşehir’in örnek okulu olarak Altınyıldız İlköğretim Kurumunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Sayın Mehmet Eravcı ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu İngilizce öğretmenleri tarafından misafir müdürümüze okul hakkında bilgi verildikten sonra okul gezdirildi. Okulu gezerken öğrencilerle de sohbet etme, tanışma, dersleri dinleme ve izleme imkânı bulan ve ayrıca 6.Geleneksel Kitap Şenliğimizde 6 yazar ağırlayacağımız kitap şenliği haftamızın açılış kurdelesini de kesen misafirimiz okulumuzun fiziki yapısını, çalışmalarını, öğrencilerimizin davranışlarını çok beğendiklerini dile getirdiler.

Kardeş okulumuzun Müdürü Sayın Esentay ASHİM ayrıca okulumuzun lise binasını da ziyarette etti ve okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Altınyıldız ailesine teşekkür etti.

Okul Müdürü Sayın Mehmet Eravcı “Okulumuzu ziyaret eden misafirlerimize bundan önceki misafirlerimize olduğu gibi Türk misafirperverliğinin en güzel şeklini göstermeye çalıştık. Okulumuzu örnek okul olarak gösteren meslektaşlarımıza ve örnek okul olmamızda emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” dedi.