Altı yazarın katılımıyla gerçekleştirilen 6. geleneksel kitap şenliğimizin üçüncü gününde yazar – şair Aziz Sivaslıoğlu öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarımız Sayın Aziz Sivaslıoğlu öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra Okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı tarafından yazarımıza okulumuz gezdirildi. Okulumuzu her yönüyle beğendiğini ifade eden Sayın Aziz Sivaslıoğlu öğrencilerimizle kitaplar üzerine oldukça keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sonrasında çocuklarımızın kitaplarını tek tek imzalayan ve öğrencilerimizle kısa sohbetler eden Sayın Aziz Sivaslıoğlu’na teşekkür ediyoruz.

Altınyıldız ailesi olarak başta Yönetim Kurulumuz, Okul Aile Birliğimiz, öğretmen ve velilerimiz olmak üzere kitap şenliğimizin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kitap şenliğimizin dördüncü gününde (22.01.2015) gazeteci – TV programcısı – yazar Sayın Murat Güloğlu bizlerle birlikte olacaktır.