Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrenci kurulu almış olduğu bir kararla ve okul aile birliğinin desteğiyle 29.12.2014 ile 16.01.2015 tarihleri arasında ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak, kitap, defter, gibi kırtasiye malzemelerinden ve giysi bağışından oluşan bir yardım kampanyası düzenlemişti.

Bizler de Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik ve toplanan kırtasiye malzemeleri ile oyuncakları iki tanesi Nevşehir’de bir tanesi de Ardahan’da olmak üzere üç okula, giysiler ise Suriyeli mültecilere Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği aracılığıyla ulaştırdık.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak yardım kampanyasına destek sağlayan Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği Nevşehir Temsilciliği Başkanı Sayın Canan Bozkurt’a, okul aile birliğimize, öğrenci kurulumuza ve kampanyaya destek olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine çok teşekkür ederiz.