Altı yazarın katılımıyla Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak bu sene 6.sını gerçekleştirdiğimiz geleneksel kitap şenliğimizin son gününde Televizyoncu, Gazeteci, Yazar Sayın Murat Güloğlu öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Sayın Murat Güloğlu öğrencilerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Okula girdiği ilk dakikadan itibaren öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sayın Murat Güloğlu öğrencilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Söyleşi öncesinde okulumuzu gezme imkânı da bulan Sayın Murat Güloğlu okulumuzu çok beğendiğini söyledi.

Öğrencilerimizle çok keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Sayın Murat Güloğlu öğrencilerimizin merak ettiği soruları da yanıtladı. Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı tarafından hediyeler ve plaket verilen Sayın Murat Güloğlu söyleşi sonrasında okul kantinine kurulan stantta öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı ve öğrencilerimizle fotoğraflar çektirdi. Kitap imzalarken öğrencilerimizle bireysel sohbetler de eden Sayın Murat Güloğlu öğrencilerimizin özgüvenine hayran kaldığını belirtti.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdür Sayın Mehmet Eravcı “6. Geleneksel kitap şenliğimizin son gününde öğrencilerimizle birlikte olan Sayın Murat Güloğlu’na öğrencilerimizle gerçekleştirdiği söyleşi ve imza etkinliğinden ötürü teşekkür ederiz.” dedi.

Altınyıldız ailesi olarak öğrencilerimizin daha fazla kitap okuyan, okuduğu şeyleri yorumlayabilen birer birey olmaları için bu sene 6. Sını gerçekleştirdiğimiz kitap şenliğimize katılan yazar ve şairlerimize, (Alper Akdeniz, Rafet Sertoğlu, İbrahim İnecik, Bestami Yazgan, Aziz Sivaslıoğlu, Murat Güloğlu) kitap şenliğimizin hazırlanmasında emeği geçen başta okul yönetim kurulumuz, okul aile birliğimiz, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz ve devlet okullarından gelerek kitap şenliği etkinliklerimize katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.