Altınyıldız Eğitim Kurumlarının bu sene 6.sını düzenlediği geleneksel kitap şenliği devlet okullarından büyük ilgi gördü. Gruplar halinde ve bireysel olarak devlet okullarındaki öğrenciler okulumuza gelerek kitap şenliği kapsamında okulumuza gelen yazar ve şairlerin söyleşilerine katıldılar. Yazarlarımızın söyleşisine Nevşehir halkının da ilgisi büyüktü.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliğimize katılan devlet okulu öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve devlet okulundan söyleşilere katılmak isteyen öğrencilerin okulumuza ulaşımını sağlayarak eğitimle ilgili bütün etkinliklere destek olan belediye başkanımız Sayın Hasan Ünver’e belediye başkan yardımcımız Sayın Yusuf Kaya’ya ve Nevşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz.