Altınyıldız İlköğretim Kurumları her alanda olduğu gibi Sanatta da birinci.

22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla İç Anadolu bölgesi genelinde yapılan “Su ve Sürdürülebilir Kalkınma” temalı resim ve afiş yarışmasında okulumuz 7. sınıf öğrencilerinden Gülbeste ÖZDEMİR yaptığı resimle Nevşehir 1.liğinin yanı sıra İç Anadolu Bölge 1.liğinin de sahibi olmuştur.

Öğrencimize ödülünü veren DSİ 12. Bölge Müdürü Hayrullah ÇOŞKUN, çevreye ve geleceğe duyarlı nesiller yetiştirmenin önemine de vurgulamıştır. Enerji kaynaklarının giderek azaldığı ve sürdürülebilen enerjinin önem kazandığı günümüz dünyasında, hayal gücü ile gerçekliği sanatsal bir şekilde ifade eden ve geleceğe olan duyarlılığını özgün bir şekilde ortaya koyan öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.