Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Kolejine Giriş Sınavları düzenleniyor. 8.sınıf öğrencilerinin ücretsiz olarak katılacakları sınavlarda öğrencilere %10 ile %100 arasında Başarı Bursları veriliyor.

Altınyıldız Koleji Türkiye'nin en kaliteli,en başarılı eğitim kurumları arasında yer almakta,her yıl TEOG ve Üniversite sınavlarında birincilikler kazandırarak,öğrencilerine kaliteli bir eğitim öğretim fırsatı sunmaktadır.

Anasınıfı,İlkokul,Ortaokul ve 3 Lisesine ( Fen,Anadolu,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ) her yıl kayıt döneminde büyük bir ilgi olan Altınyıldız Koleji, eğitimde MARKA okul olmuştur.

Güçlü, tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosuyla her yıl yeni okul binalarının ve 3D Teknoloji derslikleriyle, yeni eğitim donanımlarının kazandırıldığı Altınyıldız Koleji , Dersanesiz Eğitim ve diğer uygulamalarıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından defalarca ödüllendirilmiştir.

DERSHANESİZ EĞİTİM

Altınyıldız Koleji,dersanesiz eğitim uygulamaları kapsamında Milli Eğitim Bakanlığınca Kalite Beratı ile ödüllendirilmiştir.Haftasonu kursları,hafta içi etütleri ve Altınyıldız Test yayınlarıyla öğrencilerini başarıyla sınavlara hazırlamaktadır.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Haftasonu Kurs uygulamalarımız İlkokul-Ortaokul ve Liselerimizin tüm sınıflarında devam edecektir.

ALTINYILDIZ KOLEJİ 8.SINIFLAR BURSLULUK SINAVI

İlimiz genelinde ortaokul  8. sınıf öğrencilerinin ücretsiz olarak katılacakları sınavlarda %100'e kadar BURS verilmektedir. Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi, Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2015-2016 öğretim yılında 9.sınıflara kayıt olacak öğrencilere Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre çeşitli indirimler yapılacaktır.

Sınav Tarihleri

8.Sınıflar Bursluluk Sınavı

29 Mart 2015

Pazar

Saat 11:00

NOT:

1. Sınav ücretsizdir.

2. Sınava girecek öğrenciler, sınav saatinden 30 dakika önce nüfus cüzdanı yada öğrenci kimliği ile birlikte Altınyıldız Eğitim Kurumlarında hazır bulunacaktır.

3. Sınava katılan öğrenciler kendi imkanlarıyla okula geleceklerdir.

4. Sınavlar Altınyıldız Eğitim Kurumlarında yapılacaktır.

5. Sınavlar SBS formatında yapılacaktır

Sınava katılacak öğrencilere başarılar dileriz.