NTV'de yayınlanan ''Doğru Tercih'' programı yapımcı ve sunucusu Sadık Gültekin Altınyıldız Koleji 12.sınıf öğrencilerine konferans verdi.

Programda sınav sistemi,Ygs,Lys ve Başarı öyküleri hakkında bilgiler veren Gültekin; Altınyıldız Kolejinde gördüğü ilgiden dolayı teşekkür etti.Konferans Yakın Doğu Üniversitesi sponsorluğunda düzenlendi.

Program sonunda günün anısına Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci tarafından bir teşekkür plaketi verildi.Öğrencilerle görüşme yapan Sadık Gültekin, Kapadokya'da eğitim öğretim düzeyinin Türkiye genelinden iyi seviyede bulunmasına katkıda bulunan idareci ve öğretmen,öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Altınyıldız Kolejinin ve öğrencilerini çok beğendiğini ifade eden Sadık Gültekin çok yararlı bir konferans olduğunu söyledi.