Altınyıldız İlköğretim Kurumu Öğrencileri eğitim ,sanat, kültür,spor faaliyetlerinde yeteneklerini sergilemeye devam ediyor.17 yıldır süregelen kurum felsefemiz öğrencilerimizi kültürel ve bilişsel beceri anlamında geliştirerek, onları hem sosyal hemde başarılı bir birey olmalarını sağlamaktır.

Kitap Uygarlığın simgesi , karanlığın amansız düşmanıdır düşünceyle hareket eden 1. Ve 2. kademe öğrencilerimizden Kütüphaneler Haftası münasebetiyle kitap kurtları seçilerek kitap kurdu madalyaları öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

06/03/2015 tarihinde yapılan Vergi haftası satranç turnuvasında il 1.si  ve il 3. sü olan Bekir Melih FİDAN ve Melih GÜLTEKİN’e madalyaları Satranç Öğretmenimiz Ekrem Kürekli tarafından verilmiştir.

22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla İç Anadolu bölgesi genelinde yapılan “Su ve Sürdürülebilir Kalkınma” temalı resim ve afiş yarışmasında okulumuz 7. sınıf öğrencilerinden Gülbeste ÖZDEMİR yaptığı resimle Nevşehir 1.liğinin yanı sıra İç Anadolu Bölge 1.liğinin de sahibi olmuştur ,öğrencimize madalyası Resim Öğretmenimiz  Saliha KÖKTAŞ tarafından verilmiştir.

27/03/2015 tarihinde yapılan Küçük Kızlar Kort Tenisi müsabakalarında Lara BOZUNOĞULLARI ve Aylin GÜLSEREN il 1.olmuşlardır,öğrencilerimize ödülleri Beden Eğitimi Öğretmenimiz Rahmi ÖZDEMİR tarfından verilmiştir.

Ödül törenimiz Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu Tarafından belirlenen ayın örnek öğrencilerine , ayın örnek sınıflarına ve ayın temiz sınıflarına  verilen belgelerle tamamlanmıştır.

Altınyıldız İlköğretim kurumu olarak göstermiş oldukları başarılardan dolayı tüm öğrencilerimizi ve onların bu başarılarında emeği geçen tüm öğretmenlerimiz  tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.