12 nisan 2015 Cumartesi günü İstanbul Sabancı Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 12.Eğitimde iyi Örnekler Konferansında Fen Bilimleri öğretmenimiz Vesile Değerlier  'Az tüketiyoruz,Tükenmiyoruz' başlıklı poster sunumuyla okulumuzu temsil etmiştir.

Konferansa bu yıl 7 farklı alanda 835 örnek uygulama başvurusu gerçekleşmiştir .Uzman  hakemler ve seçici kurullar tarafından titizlikle değerlendirilen  başvurular içinde 43 uygulama poster olarak ,99 uygulama da sözlü olarak sunulmaya layık görülmüştür.Okulumuz çevre faaliyetlerinin anlatıldığı sunuma gün boyunca katılımcılar tarafından yoğun ilgi gösterilmiştir.

Öğretmenimizi çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.