2015 TEOG SINAVI NEVŞEHİR 1.Sİ ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU ŞAMPİYONLARIN OKULU ALTINYILDIZ KOLEJİ'NDEN 2015 ORTA ÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVLARINDA YİNE REKOR BAŞARI

2015 Orta Öğretime Geçiş Sınav sonuçlarına göre Altınyıldız İlköğretim Kurumu  son 14 yıldır olduğu gibi yine Nevşehir 1.si okul olmuştur.500 Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi 100 tam puan almıştır.

SBS’de 11 öğrencimiz 500 tam puan almış ve TEOG sınavlarında 9 öğrencimiz  Ağırlıklandırılmış Ortak Sınav Puanına göre Türkiye 1.si olmuştur.Öğrencilerimizden MERYEM ÇALIŞKAN 240 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 2015 TEOG sınavında Yerleştirme Esas Puanına göre 500 tam puan alarak Türkiye 1.liğini elde etmiştir.

Yerleştirmeye esas puanlara göre;

22 Ögrencimiz 490 ve üzeri puan

45 Ögrencimiz 480 ve üzeri puan

79 Ögrencimiz 450 ve üzeri puan almıştır.

Türkiye'nin en iyi liselerine ve en iyi Fen Liselerine yerleşmek için hak kazanmışlardır.

14 yıldır Nevşehir 1. si okul olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu kazandırdığı ulusal ve uluslararası derecelerle Nevşehir'in gururu olmaya  devam etmektedir.

Başarı ve disipline dayalı okul kültürüyle öğrencilerinin ve velilerinin,destekleriyle eğitim alanında Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında haklı yerini alan Altınyıldız Koleji’nin başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.