2014-2015 Öğretim Yılında Özel Altınyıldız Fen Lisesi ve  Anadolu Lisesi’nden mezun olan 108 öğrencinin Mezuniyet Töreni Dedeman Oteli Kongre Salonunda düzenlendi.

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya,Nevşehir MHP milletvekili adayı Mehmet Varol,Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü  Yöneticilerinden Fazıl Parlak ,Ürgüp Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir,Gülşehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan,Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın,Başkan yardımcısı Fevzi Karaca,Genel Müdür Serhat İğdeci,İlköğretim Müdürü Mehmet Eravcı,Lise Müdürü Özkan Kılınç,Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri,Öğretmen,Veliler ve Öğrenciler programa katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Kolejin başarılarının sunumu yapıldı. Özel Altınyıldız Koleji halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından Özel Altınyıldız Fen Lisesi1.si Gözde İğdeci ve Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi 1.si Şeyda Nur Erkan konuşma yaptı.

Özel Altınyıldız Koleji Müdürü Özkan Kılınç’ın konuşmasının ardından Altınyıldız Koleji öğrencisi Burakhan Yakut “Çanakkale Şehitlerine” şiirini seslendirdi. Çanakkale Zaferinin 100. Yıldönümü dolayısıyla tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz rahmetle ve minnetle anılmıştır.

2015 YGS de Nevşehir 1.liği,2.liği,3.lüğü derecelerini elde eden Altınyıldız Kolejlilerden Türkiye genelinde ilk 15 bine girme başarısı gösteren öğrencilere  plaket verilmiştir.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi ve Anadolu Lisesinden '

1.Yusuf Muhammet Özleşmiş

2.Berkant Tüysüz

3.Aslıhan Teltik

4.Burak Belada

5.Samet Taha Karslıoğlu

6.Nadir Çelik

7.Gözde İğdeci

8.Esma Nur Çetin

9.Melisa Ece Zeylan

10.Muhammed Kadir Gömbel

11.Ege Berk Büyükbaş’a

Ödülleri Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk,Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ve Mehmet Varol tarafından verilmiştir.

2015 Yılında Altınyıldız Koleji öğrencilerinden ;

1.Erdem Öz 800m.2015 Dünya Çocuk Oyunları Yarışması 1.si Türkiye 1.si,Okullar Arası Türkiye Atletizm şampiyonasında 1500m. Türkiye Şampiyonu olmuştur.

2.Anıl Kalaycı  2000 metre Türkiye 1.si ,2015 Dünya Çocuk oyunları Yarışması 2.si,Okullar Arası Türkiye Atletizm şampiyonasında 3000 metrede Türkiye Şampiyonu olmuştur.

3.Tekvando da İpek Çidem 52 kg.Genç Bayanlar 2014 Türkiye Şampiyonu 49.kg Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonu olmuştur.

4.Alper Yasin Ateş 2014 Okullar Arası Türkiye 3.sü,80 kg.2014 Balkan şampiyonasında 5.olmuştur.

5.Esra Yıldız 2014 Boks Gençler Dünya Şampiyonasında 60 kg.da Dünya 2.si olmuştur.

6.Anıl Erkin Zeray Anadolu Yıldızları Taekwondo müsabakasında 1. Olmuştur.

Şampiyon öğrencilerimize ödülleri Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticilerinden Fazıl Parlak,Ürgüp İlçe M.E. Müdürü Savaş Özdemir,Gülşehir İlçe M.E. Müdürü Yılmaz Ceylan tarafından verilmiştir.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi 1.si Gözde İğdeci ve Anadolu Lisesi 1.si Şeyda Nur Erkan Yaş Kütüğüne geleneksel olarak plaket çakmıştır.

Okul 1.lerinin plaket, altın, diploma ve çiçekleri; Milletvekili Murat Göktürk,Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ,Genel Müdür Serhat İğdeci,İlköğretim Müdürü Mehmet Eravcı ve Lise Müdürü Özkan Kılınç tarafından verilmiştir.

Özel Altınyıldız Liselerinden mezun olan 108 öğrencinin diploma ve çiçekleri Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Rabia Yücekul , Dr.Ayşe Kolay,Neriman Genç ve Müjgan Göktaş,Okul Müdürleri,Müdür Yardımcıları  ve öğretmenler tarafından verildi.

Diploma ve çiçek sunulan mezunlar büyük bir coşku ile kep atma törenini gerçekleştirdiler.

Türkiye’nin örnek okulundan mezun olma onurunu yaşayan öğrenciler törene katılan kerkese teşekkür ettiler. Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji’nden mezun olan öğrencileri,onları yetiştiren idareci,öğretmen ve velileri kutluyoruz.