Altınyıldız Koleji  öğrencilerine  bir konuşma yapan Nevşehir Hacıbaktaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Filiz  Kılıç; öğrencilere kendilerine güvenmelerini, başarma azmi ile geleceğe hazırlanmalarını, sunulan imkanları iyi değerlendirmelerini, ideallerindeki meslekleri seçmelerini söyledi.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının, kurucularını, yöneticilerini ve öğretmenlerini bir veli olarak yakından tanıdığını,  kurumun başarılarıyla gurur duyduğunu belirtti.

Meslek seçiminin  hayatta  çok önemli olduğunu, kendi yaşamından da örnekler vererek anlatan Rektör Kılıç, Altınyıldız  Kolejli öğrencilerden Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesini tercih etmelerinden dolayı da ayrıca mutlu olduğunu, Türkiye’nin en hızlı gelişen Üniversiteleri arasında yer alan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinin Nevşehirin  gelişmesine de katkı sağladığını söyledi.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dileyen Rektör Kılıç, öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı.