Altınyıldız İlköğretim Kurumu Rehberlik Servisi olarak okulumuzda “Başarıyı Artırma Yöntemleri ve Etkin Öğrenme” semineri 20.10.2015 Salı günü 4.5.6. Sınıf öğrencilerimize seminer düzenlenmiştir.

Seminerde başarıyı artırma  yöntemlerinin nasıl olması gerektiği görsel dokümanlar ve slayt gösterisiyle öğrencilere Rehber Öğretmenimiz Meltem ÇAKIR tarafından aktarılmıştır.Öğrenci başarısı için ,sadece öğrencinin  sorumlu olmadığı söylenmiş,bu başarının öğrenci,öğretmen ve öğrenci velisi  ortak hareket etmesiyle yakalanabileceği anlatılmıştır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Rehberlik Servisi olarak amacımız,öğrencilerimize  çok ders çalışmanın yanında verimli ders çalışmanın faydasını aktarabilmektir.Eğer öğrenci kendini tanımıyorsa,doğru çalışma yöntemlerini ve ders çalışma alışkanlığı kazanmamışsa bu teknikleri uygulamıyorsa Altınyıldız İlköğretim Kurumları Rehberlik Servisi öğrencilerimizin yanında olduğumuzu ve bu teknikleri siz değerli öğrencilerimize aktarmak ve uygulatmak adına bu semineri düzenlemiş bulunmakta olduğumuzu hatırlatırız.Program sonunda konuşma yapan 5. ve 6.sınıflar Müdür Yardımcısı Cabir ORKAN öğrencilere ders içi ve ders dışı öğrenci davranışları ve okul kuralları hakkında konuşmasını yapmasının ardından seminerimiz sona ermiştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak hedefimiz tüm birimlerimizle var olan başarımızı artırarak devam ettirmektir.