MUHTEŞEM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından 8.sınıflar Zümre Başkanı Ömer KÖSE günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Ben Öğretmenim adlı oratoryonun ardından şiirler okundu ve program Okul Müdürü Mehmet Eravcı okulumuzun en tecrübeli öğretmenlerinden Neriman İpekçi ve Mahire Öztürk’ü pasta kesimi için davet etti,yapılan pasta kesiminin ardından 6.sınıf öğrencilerimizin korosuyla devam eden programımızda öğretmenlerimizin Eren Özhan’ın şarkılarıyla şenlenmesiyle programımız son buldu.

Programımız hazırlanmasında emeği geçen 6.sınıf öğrencilerimize,Türkçe öğretmenimiz Zeliha Uğurlu,İngilizce Öğretmenimiz Emrah Kamacı,Müzik Öğretmenimiz Sezgi Ceylan,Fen Bilgisi Öğretmenimiz Eren Özhan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Canan Yüncü’ye,bizleri yalnız bırakmayıp programa katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ürünü insan olan ve insanlık tarihinin en önemli mesleği olduğunu düşündüğümüz öğretmenlik aslında ülkemizin geleceğidir.Öğrencilerine vatan sevgisini,doğruyu ve diğer önemli değerleri öğreten öğretmenlerdir.Bu değerleri öğrencilerimize katan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor,saygı sevgi ve şükran duygularımız sunuyoruz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN