ÖZEL ALTINYILDIZ KOLEJİ 2015-2016 YGS - LYS KILAVUZU YAYINLANDI

‘’Başarılı bir gelecek,iyi bir Üniversite için’’ Altınyıldız Koleji

GELECEĞİN LİDERLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ

Türkiye'nin örnek okulu Altınyıldız Koleji Kampüsü'nde öğrencilerimizin yetişmeleri için ihtiyaç duydukları her şey bulunmaktadır. Altınyıldız Kolejinde, kreş ve anaokulundan liseye sürekli geliştirilen Altınyıldız ekolü uygulanmaktadır.

MEB Kalite Beratlı ilk özel okul olan Altınyıldız Koleji öğrencilerini TEOG ve üniversite sınavlarına kendi kurslarıyla hazırlamaktadır. Öğrencilerimize SBS ve TEOG’da Türkiye ve Nevşehir birincilikleri, üniversite sınavlarında Nevşehir ve Türkiye dereceleri kazandırmaktadır.

İlkokul, ortaokul, lise 9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencilerine açılan  hafta sonu takviye kurslarının yanı sıra, hafta içi etüt ve bire bir ders tamamlama, deneme sınavı uygulamaları artırılarak devam etmektedir. Altınyıldız Test Yayınlarını öğrencilerine ücretsiz dağıtan kolejimiz, öğrencilerinin başarılarını artırmak için her türlü tedbiri almış durumdadır.

Güçlü,başarılı ve tecrübeli öğretmen kadrosuna ek olarak branşlarında uzman,Türkiye’nin köklü kurumlarında görev yapmış öğretmenler de yeni eğitim-öğretim yılında kurumlarımızda görev yapmaktadır. Her yıl olduğu gibi öğrencilerimizin ikinci bir kuruma ihtiyaç duymadan yetişmeleri ve başarıları için her türlü olanak sağlanmıştır.

''Özel Altınyıldız Koleji Rehberlik Servisi'' tarafından içeriği hazırlanarak dağıtımı yapılan  bu kılavuz ÖSYS kılavuzunun incelenmesi sonucu derlenmiş olup öğrencilerimizin bilgilendirilmesi amaçlanmıştır.

Sınava hazırlık ve tercih sürecinde bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

2015-2016 Ygs - Lys Kılavuzu İçin Tıklayın