ALTINYILDIZ KOLEJİNDE MESLEK TANITIM GÜNLERİNİN 2.Sİ DÜZENLENDİ

Altınyıldız Koleji öğrencilerinin geleceğe bilinçli bir şekilde hazırlanması ve ilerde yapmak istedikleri mesleğin önemli özelliklerini öğrenmesi için Altınyıldız Koleji konferans salonunda Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için, Meslek Tanıtım Günleri düzenlemiştir.

Geleceğe yatırım yapan Özel Altınyıldız Koleji gerçekleştirdiği etkinlik ile çeşitli mesleklerden katılımcılar ile 9. ve 10.sınıf öğrencilerimizi bir araya getirmiştir.

Öğrencilerimiz,farklı mesleklere sahip katılımcılar ile birebir konuşma fırsatı bulmuş bütün meslekler hakkında gerekli bilgilere ulaşmışlardır.Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde ileriye daha net bir pencereden bakmayı öğrenmişlerdir.

Katılımcılara günün anlam ve önemini belirten plaketler, Özel Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Sehat İĞDECİ,Lise Müdürü Özkan KILINÇ,Müdür Yardımcısı Aykut DEĞERLİER,Korhan ASLANER ve öğretmenler tarafından takdim edilmiştir.

ÖZEL ALTINYILDIZ KOLEJİ MESLEKİ KARİYER ETKİNLİKLERİ    22/12/2015

MİMAR

ERDEM HAMARAT

HARİTA MÜHENDİSİ

Bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Altınyıldız Koleji rehber Öğretmenlerinden Onur İNCE ,Kübra IRMAK, Ahmet KUTLU ve geleceğe akılcı bir şekilde yönelmek isteyen öğrencilerimize katkı sağlayan bütün meslek mensuplarına şükranlarımızı sunarız.

Altınyıldız Koleji Geleneksel Meslek Tanıtım Günlerine büyük destek veren Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Hasan ÜNVER'e ve Nevşehir Hacıbektaş Veli  Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Filiz KILIÇ ile ve üniversitemiz öğretim üyelerine teşekkür ederiz.

ALTINYILDIZ KOLEJİNDEN MEZUN OLAN ECZACI BUKET AYDIN GÜLMEZ OKULUNDA MESLEK TANITIMI PROGRAMINA KATILDI

Meslek Tanıtım Günleri 2.sinde Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın,Başkan Yardımcısı Fevzi Karaca ve Genel Müdür Serhat İğdeci’ye teşekkür eden Ecz.Buket Aydın,bugünlere Okulum Altınyıldız ve sizler sayesinde geldim.Teşekkür ederim dedi.Ragıp Özaltın Buket Aydın’a teşekkür ederek,başarılarının devamını diledi.

GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI BAYRAM EKİCİ’YE  ÖĞRENCİLERCEN BÜYÜL İLGİ

Altınyıldız Koleji Geleneksel Meslek Tanıtım Günlerine katılan Başkan Bayram Ekici öğrencilerin ilgi odağı oldu .Öğrencilere gazetecilik broşürü hazırlayarak dağıtan Başkan Ekici Basın Mesleği ile ilgili soruları cevaplandırdı.

Günün anısına Genel Müdür Serhat İğdeci ve Lise Müdürü Özkan Kılınç tarafından plaket verilen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici standında Ragıp Özaltın tarafından da ziyaret edildi.