KANAL A TELEVİZYONUNDA  ALTINYILDIZ KOLEJİNİN BAŞARILARI ANLATILDI

GENEL MÜDÜR SERHAT İĞDECİ CANLI YAYINA TELEFONLA KATILDI.

Kanal A ve TRT Avaz televizyonlarında Programlar yapan Bonus Hoca,Süleyman Beledioğlu 3 Ocak 2015 tarihindeki Eğitim Editörü yayınında Nevşehirdeki programlarını anlatarak,başarılarından çok etkilendiği Altınyıldız Kolejindeki 3 Semineri hakkında bilgiler vermiş,Altınyıldız Koleji tarafından kendisine verilen plaketi bir gurur ve başarı abidesi olarak ömrü boyunca saklayacağını söyleyerek,program boyunca yayın masasında bulundurmuştur.

Programın başında Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci’yi telefonla yayına konuk eden Beledioğlu,Serhat İğdeci’nin konuşması sırasında Altınyıldız Kolejindeki Program görüntülerini yayınlamıştır.

Eğitim Editörü programın sonunda Altınyıldız Koleji öğrencilerinin  başarı andı videosu bir kez daha yayınlanarak program sona ermiştir.

Türkiye’nin en çok izlenen eğitim programına telefonla ile canlı yayına alınan Genel Müdür Serhat İğdeci söyleyişi sırasında şunları söylemiştir:

"Sayın Süleyman Beledioğlu’na ve Sayın Birsen Bayar Hanımefendiye saygılar sunuyorum iyi yayınlar diliyorum.

Türkiye’nin örnek okulu sloganıyla yola çıktık 18 yıllı geride bıraktık, her alanda başarılıyız. 16.08.1998 tarihinde dönemin Başbakanı tarafından okumuzun açılışı yapıldı.

4 Lise(Fen,Anadolu, Mesleki ve Teknik Anadolu,Anadolu Öğretmen Lisesi),1 Ortaokul,1 İlkokul,1 Anaokulu ve 1 Kreş bünyemizde bulunmaktadır.

Yaklaşık 40 bin m2lik okul alanımızda 3 kampüste 1810 öğrenci 186 çalışanımız mevcuttur.Kapalı yüzme havuzundan,3D Teknoloji sınıflarına,Montesseri sınıflarından konferans salonlarına,proje laboratuarlarından,bilişim danışma odalarına okulumuzun donanımı mükemmeldir.

18 yılda yüzlerce ağaçtan oluşan okul ormanı oluşturulmuştur.

18 yılda çok başarılı öğrenciler yetiştirdik. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından defalarca ödüllendirildik.

-Kapadokya Ulusal Çocuk Meclisleri,

-BM Dünya Çocuk Zirvesi Türkiye Temsilciliği,

-TKY Kalite Beratı,Avrupa Dil Ödülü,

-Tübitak Türkiye 1.liği,

-UNESCO,MEB TKY,TÜBİTAK Proje Yarışmaları Türkiye 1.liği  ,Bu Benim Eserim Projeleri yarışmalarında ödüller kazandık,

-MEB Engüzel Okul Behçesi,Beyaz Bayrak,Beslenme Dostu Okul,Geleceğe Enerji Kalsın gibi Proje ödüllerimiz  bulunmaktadır.

TKY ödüllerimizden birisi Dershanesiz Eğitim üzerindedir.Yıllar önce okul kurs ve yayınlarıyla çok başarılı sonuçlar alınmışMEB tarafından okulumuza kalite beratı verilmiştir.

Mezun verdiğimiz son 14 yılda 869 öğrencimiz üniversiteli oldu.Bunu 80’i Tıp,313 Mimarlık,Mühendislik,73 Hukuk,Kamu 2015 LYS de 101 öğrencimiz üniversiteli oldu.

2015 TEOG da öğrencilerimiz 71 Fen Lisesi,53 Anadolu Lisesi kazanmıştır.

9 Türkiye 1.liği elde eden öğrencilerimizden 500’ ü TEOG’da 6 dersten birinde 100 tam puan almıştır.

Kitap okulama alışkanlıklarını geliştirmek için Lise Müdürlüğümüzce düzenlenen Geneneksel kitap okuma yarışmasına  47 ortaokul katılmıştır.

Ayrıca İlköğretim Müdürlüğümüzce her yıl yarıyıl tatili başlamadan Kitap Şenlikleri düzenleniyor.Seçkin yazarlar ve şairler öğrencilerle ,velilerle bir araya geliyor.

Her gün okuma saati düzenliyoruz.

Her yıl Sayın Süleyman Beledioğlu ile bir araya gelme şansına sahip

oluyoruz. Seminer  çalışmalarından çok memnun olunması sebebiyle bu yıl 3 seminer çalışması yaptık.

28.12.2015 Pazartesi günü saat:13.30 ve 15.00 de öğrencilerimize; akşam ise velilerimize seminer yaptık.

Öğrencilerle Sınav stresi ve Ders Çalışma Yöntemleri üzerinde duruldu.Başarı andı içildi.

Velilerimize ise Sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz çalışma ortamından tutunda,netlerdeki artış ve azalışa kadar her konu tartışıldı.

Soru cevap ve Süleyman Bey’in kitapları imzalaması ile program devam etti.

Kurumlarımızın başarısında, öğrencilerimizin sınav ve hayat başarılarında Bonus Hocamızın büyük katkısı olduğuna inandığımız içinTürk Milli Eğitime katkılarıdan dolayı bir şükran plaketi sunduk. En kısa sürede sizinle yeniden bir araya gelmek istiyoruz. Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Doğru insanların doğru bir hedefe inançla yönlenmeleri halinde başarı mutlaka gelecektir. İnşallah Altınyıldız Koleji’nin  18 yıllık birikimi ve başarısından Türkiye’nin başka illeri yakında yararlanır.Tüm öğrencilere,öğretmenlere ve velilere başarılar diliyorum.

İyi  yayınlar."