KORAY AVCI ÇAKMAN ALTINYILDIZLILARLA BULUŞTU

7. geleneksel kitap şenliğimizin üçüncü  gününde Yazar –Eğitmen-Dramacı Koray AVCI ÇAKMAN öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarımız okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı ve bir grup öğrencimiz ve öğretmenlerimiz tarafından karşılandı.Öğrencilerimiz tarafında karşılama esnasında yazarımıza çiçek sunduktan sonra okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı tarafından yazarımıza okulumuz gezdirildi.

Daha Sonra 2.,3.,4. ve 5.Sınıflarla buluşan Yazar Koray AVCI ÇAKMAN,söyleşi sonrası Müdür yardımcımız Yüksel ARIKAN’ın kendisine, Müdür Yardımcımız Cabir ORKAN’ın ise Tudem Bölge Temsilcisi Sayın Mustafa ÖCAL’a plaket takdiminin ardından yazarımız öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen,öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının düzenlediği 7.Geleneksel Kitap Şenliği etkinlikleri yarın (21.01.2016)  ve Cuma (22.01.2016) şu şekilde devam edecektir:

21 OCAK PERŞEMBE

Yazar ERCAN KESAL,

Yazar AYLA ÇINAROĞLU,

Yazar OSMAN AYTEKİN ve

Yazar İMDAT AVŞAR Söyleşi ve İmza Günü

22 OCAK CUMA

Yazar TÜLİN KOZİKOĞLU

Kitapları seviniz, onlar yaşamınızı daha çekici bir hale sokacak, size dostça hizmet ederek düşüncelerin, duyguların ve olguların dolaşık ve gürültülü karmaşasında, yolunuzu bulmanıza yardım edecek, kendinize ve başkalarına saygı duymayı öğretecek, yüreği ve aklı dünya ve insanlık sevgisiyle dolduracaktır.

Kitap Dolu Günler Dileğiyle.