Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl 7.si düzenlenen “ Yılın Enleri Ödül Töreni”nde Altınyıldız Eğitim Kurumları “Yılın En İyi Özel Eğitim Kurumu” seçildi.

Göreme Alaturca Restorantta düzenlenen ödül töreninde Altınyıldız Koleji’nin ödülünü Genel Müdür Serhat İğdeci aldı. Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici’den ödülü alan İğdeci: “Kurucularımız, Okul Müdürlerimiz, Yöneticilerimiz, Öğretmenlerimiz, Çalışanlarımız, Velilerimiz ve Öğrencilerimiz adına bu güzel, anlamlı ödülü alıyorum. Bize bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum. Nevşehir’e ve Türk Milli Eğitimine hizmetlerimiz inşallah gelecek yıllarda da artarak devam edecektir. Ödül alan herkesi kutluyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” demiştir.

Altınyıldız Koleji’nde ödül törenine Genel Müdür Serhat İğdeci, Müdür Yardımcıları Mustafa Uçar, Korhan Aslaner ile Öğretmenlerden Nurettin Şahin ve Mustafa Uğurlu katılmıştır.

YILIN SPORCUSU ÖDÜLÜ DE ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİNİN Büyük bir katılımla gerçekleşen 15 dalda düzenlenen ödül töreninde Altınyıldız Koleji öğrencisi Esra Yıldız’a da “Yılın Sporcusu” ödülü verilmiştir.

Esra Yıldız’ın Milli Takım kampında olması nedeniyle ödül ailesi tarafından alınmıştır.

Yılın En İyi Okulu seçilen Altınyıldız Koleji ailesinin kutluyoruz. Kazandığımız başarılar, gelecek yolculuğumuzda bizlere ışık tutmaktadır.

Emeği geçen herkesi kutlar, Altınyıldız Koleji’nin başarılarının devamını dileriz.

Eğitimde Bir Başarı Geleneği ve Ekol Okul Olan Altınyıldız Koleji'nin 2013 Yılı Başarılarından Bazıları

Eğitimde başarıyı gelenek olarak her yıla yayan Altınyıldız Koleji ,2013 yılında da öğrencilerine Nevşehir ,Türkiye ve Dünya dereceleri kazandırmıştır.

Nevşehir’in ve Bölgemizin en büyük ve en başarılı okulu olan Altınyıldız Koleji, 4 farklı lise türleriyle öğrencilere başarılı bir lise öğreniminin yanı sıra,Türkiye’nin en iyi Üniversitelerini kazanabilme fırsatı da sunmaktadır.

2013 Yılında ; 12’si Tıp Fakültesi (4’ü Hacettepe Tıp Fakültesi ) 6’sı ODTÜ ve İTÜolmak üzere toplam 110 Altınyıldızlı 2013 LYS’de Üniversiteli olmuştur.

2013 YGS ve LYS’ de 10’u aşkın Nevşehir 1.liği,2.liği ve 3.lüğü kazandıran Altınyıldız Kolejinin başarıları herkesin takdirini kazandı.

Her yıl Nevşehir dereceleri kazandıran Altınyıldızlılar : Fen,Anadolu, Anadolu Öğretmen,Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul kurumlarıyla kaliteli ve çağdaş eğitim vermektedir .

2013 SBS de Nevşehir birinciliklerini kazanarak, 10 yıldır sürekli olduğu gibi Nevşehir 1.si okul olan Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu yine en çok Fen lisesi, Anadolu,Anadolu Öğretmen Lisesi kazandıran kurum oldu.

59 Fen Lisesi ve 65 Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi kazandıran Nevşehir Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu 2013 yılında düzenlenen tüm sınavlarda 1. olmuştur. Polis Koleji, Askeri Okullar ve SBS Sınavlarında 2013 yılı Nevşehir 1.cisi okul Altınyıldızdır.

2013 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Yılın Kaliteli Ekibi Yarışması Nevşehir Birincisi,

213 Yılı Uluslar arası Yeşil Bayrak Eko-Okul Ödüllü kurum ,Altınyıldız Koleji olmuştur.

Altınyıldız Koleji öğrencileri; 2013 Yılında TÜBİTAK Proje Yarışmalarında 2 Bölge birinciliği kazanarak,3 Proje ile Türkiye finalisti olmuşlardır.

Spor, Şiir,Resim Komposizyon ve Proje alanlarında Ulusal ve Uluslararası dereceler kazanılmıştır.

Eğitim alanında gösterilen bu başarılar yıllar süren emek ve alınterinin sonucudur. Altınyıldız Kolejini kutluyoruz.