YAZAR OSMAN AYTEKİN ALTINYILDIZLILARLA BULUŞTU

7. geleneksel kitap şenliğimizin üçüncü  Gününde Gazeteci –Yazar OSMAN AYTEKİN  öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarımız okul müdürümüz Sayın MEHMET ERAVCI,bir grup öğrencimiz ve öğretmenlerimiz tarafından karşılandı.Öğrencilerimiz tarafında karşılama esnasında yazarımıza çiçek sunduktan sonra sınıfları gezen yazarımız gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu dile getirdi.

Daha sonra Okul müdürümüz Sayın Mehmet ERAVCI tarafından Plaket takdim edilen Osman AYTEKİN öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunun geleneksel kitap şenliği devlet okullarından da büyük ilgi gördü.Gruplar halinde ve bireysel olarak devlet okullarındaki öğrenciler okulumuza gelerek kitap şenliği kapsamında okulumuza gelen yazar ve şairlerin söyleşilerine katıldılar.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının düzenlediği 7. Geleneksel Kitap Şenliği etkinlikleri yarın (22.01.2016) şu şekilde devam edecektir:

22 OCAK CUMA

YAZAR TÜLİN KOZİKOĞLU Söyleşi ve İmza Günü

Okumak,kurtulma,özgür olma gücü kazandırır.Okumayanlar,dar çevrelerinin kısır düşünceleri, gelenek ve göreneklerin yetersizlikleri içinde kapalıdır. Okumayı sevenler, yerlerde sürünmezler,bir kanat vuruşuyla evrensel düşüncelerin mutlu iklimine yükselirler. İnsanlığın en yüce kişilerinden meydana gelmiş bir toplum içinde yaşarlar.

Kitap Dolu günler Dileğiyle.