NEVŞEHİR JAKEM KOMUTANI JANDARMA ALBAY ŞEMSETTİN ÇETİN ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Nevşehir Jakem Komutanı Jandarma Albay sayın Şemsettin ÇETİN ve beraberindeki heyet Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunu ziyaret etti.

Altınyıldız Eğitim kurumları genel müdürü Serhat İĞDECİ, Kreş müdürü Hande ÖZALTIN ve Anaokulu müdürü Mustafa UÇAR tarafından karşılanan Jakem Komutanı Jandarma Albay Şemsettin ÇETİN Kreş ve Anaokulumuzu gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Öğrencilerle sohbet edip, öğrencilerin ders ve gösterilerini izledi.

Nevşehir Jakem Komutanı Jandarma Albay sayın Şemsettin ÇETİN, okulumuzu çok beğendiğini, bu okulda öğrenim gören öğrencilerin çok şanslı olduklarını söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Jakem Komutanımız sayın Şemsettin ÇETİN’e teşekkür ederiz.