SATRANÇTA BAŞARILAR DEVAM EDİYOR

Nevşehir 2016 küçük kız takımı satranç turnuvası 12-13 Mart 2016 tarihinde İlimiz Gençlik Merkezinde 9 takımın katılımı ile yapılmıştır.

Yapılan turnuvada Altınyıldız İlköğretim Kurumu , Şahinler takımı İl ikincisi olmuşlar, masa derecelerinde 3 il birinciliği kazanmıştır.

Takım sporcularından Edibe Eylül Çengel  1. Masa İl birinciliği, Kaan Güneş 2. Masa İl birinciliği ve Gökay Nuray da 3. Masa il birinciliği elde etmiştir. Sporcularımıza kupa ve madalyalarını İl Gençlik ve Spor İl temsilcisi Ekrem KÜREKLİ tarafından verilmiştir.

Bu yarışmalara ek olarak geçtiğimiz hafta içinde yapılan Dünya Kadınlar Günü Satranç turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Edibe Eylül Çengel il 1.si olurken Altınyıldız Fen lisesi Öğrencilerinde Elif Öztürk il 2.liğini elde etmiştir.

Sporcularımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.