BAŞARILI BİR GELECEK, İYİ BİR ÜNİVERSİTE SIRLARINDAN BİRİ.

" EKİP OLARAK ÇOK ÇALIŞMAK ! "

ALTINYILDIZDA YAZ KURSLARI BAŞLADI

Altınyıldız Koleji 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Takviye Kursları ve Etütleri başladı.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi,Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi,Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Üniversite Hazırlık ve KPSS Yaz Kursları" başladı.

4 Hafta sürecek kurslara öğrenciler büyük ilgi gösterdi.Nevşehir'in en başarılı ve en büyük özel okulu olan Altınyıldız,öğrencilerini mutlu ve başarılı bir geleceğe hazırlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Altınyıldız Koleji;

2016 LYS'de başarı rekorlarını kırarak, hem bireysel hem de toplam başarıda rekor sonuçlar almıştır.

Test yayınları,Etütler,Kurslar güçlü,tecrübeli öğretmen kadrosu ve mükemmel okul kampüsüyle, her alanda başarıdan başarıya koşan Altınyıldızlılar,Nevşehir'in ve Türkiye'nini Örnek Okulu olma ünvanını hak ediyor.

“ Başarılı bir gelecek,iyi bir Üniversite için Altınyıldız Koleji”