DOĞRU LİSE TERCİHİNDE ALTINYILDIZ ŞANSINI KAÇIRMAYIN

Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimizin 9.Sınıflarının son şubelerinde kayıtlarımız devam etmektedir.

2015-2016 Eğitim  Öğretim yılında Özel Altınyıldız Fen Lisesini, ilimizin en başarılı öğrencileri tercih etmiş olup, puan sıralamalı sınıflarda 9 Fen A ve B sınıflarında taban puanları 484,02 ve 478,48 olmuştur.

2016 TEOG sonuçlarına göre, başta Özel Altınyıldız İlköğretim Okulunun İlde ve Türkiye'de Derece yapan öğrencileri olan TEOG Şampiyonları; Melih GÜLTEKİN (498,351) , İlayda YAYVAN (497,023) , Fatma Duygu DEMİRKOL (496,794) , Ali Baran YUMUŞ (496,072) ve ilimizin farklı ortaokullarının birçok başarılı öğrencisi Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisinde öğrenim hayatlarına devam etmeye karar vermişlerdir.

Başarıdan başarıya koşan Altınyıldız Öğrencileri 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılında da yeni başarılara koşmayı hedeflemiştir.

Özel Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri 11 ve 12. sınıf öğrencileri etütlerine devam etmekte olup,okul  dönemine en iyi öğretmen kadrosuyla en verimli şekilde hazırlanmaktadır.

Geleceğimizin umudu öğrencilerimiz ve saygıdeğer velilerimizin yoğun ilgi ve talepleri doğrultusunda Özel Altınyıldız Fen Lisesi 9.sınıf 4. şubesinde sınırlı sayıda kontenjan kalmış olup, Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi 9. sınıf 3. şubesine kayıtlarımız devam etmektedir.

Emeği geçen tüm Altınyıldız çalışanlarına velilerimize ve ilgisinden dolayı Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz.