ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU 1.VELİ TOPLANTILARI YAPILDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2016-2017 öğretim yılı birinci veli toplantıları tamamlandı.Yapılan  veli toplantılarına  velilerimiz büyük ilgi gösterdi.Oluşturulan toplantı takvimine göre;

27 Ağustos Cumartesi

1.sınıflarımız saat 10.00

5.sınıflarımız Saat 12.00

8. sınıflarımız için ise Saat 15.00

3 Eylül Cumartesi

2. ve 3.Sınıflarımız Saat 10:00

4. Sınıflarımız Saat 12:00

6.ve 7. Sınıflarımızın Saat 15:00 1. Veli toplantıları önce okulumuz  Konferans salonun daha sonra ise sınıflarda  yapılmıştır.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı’ nın Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda yapmış olduğu konuşmanın ardından sınıflara geçen velilerimize sene başı hazırlıkları (Ders içerikleri,Deneme sınavları,Ders araç–gereçleri,Kıyafet,Servis,Kaynak yayınlar) ve eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalarla(Kültür–Sanat Faaliyetleri,Yıl içi Sosyal Faaliyetler) ilgili bilgiler verilmiştir.Ayrıca  1.sınıflarımızın için 5-6  Eylül tarihleri arasında yapılacak uyum günleri ve 8.sınıflarımız için yine 15 Ağustos’ta başlayan Dershanesiz Eğitim modelini benimseyen okulumuzun TEOG Öğrencileri için Hazırlamış olduğu Kurs programı hakkında velilerimize bilgilendirme yapılmıştır.Ayrıca velilerimizin kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını okul dışına çıkmadan karşılayabilmeleri için kafeterya katında alışverişlerini yapabilmişlerdir.Velilerimiz Eğitim–Öğretim dönemi başlamadan gerçekleştirilen ön toplantılardan duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin başarısı için veli,öğretmen ve öğrenci iletişimini çok önemsiyoruz.Bu iletişimin en güçlü şekilde sağlandığı veli toplantısına gösterdikleri hassasiyetten ötürü tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor,19 EYLÜL 2016 PAZARTESİ günü başlayacak olan Eğitim–Öğretim Yılının Tüm Velilerimize,Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.