ALTINYILDIZLI MİNİKLERDEN EMNİYET ZİYARETİ

Altınyıldızlı 2,3 ve 4.sınıf öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi haftası münasebetiyle Emniyet Müdürlüğüne ziyaret düzenledi.

Emniyet Müdürü Sayın Metin KALAYOĞLU ile görüşen öğrenci ve öğretmenlerimiz 15 Temmuzda yaşanan olaylardan dolayı üzüntülerini belirtirken,Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne kendilerinin güvenliğini sağladıkları için teşekkür ettiler.

Devletimizin ve Milletimizin bekası için 15 Temmuz günü şehit olan sivil asker, ve polislerimize Allahtan rahmet diliyoruz.Altınyıldız olarak vatanına,milletine bağlı,ülkesini ve bayrağını seven gençler yetiştirmenin bizler için ne kadar önemli olduğunun farkındalığı ile Aklın ve bilimin Işığında Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı Türkiye’nin Geleceğini yetiştiriyoruz.