ALTINYILDIZ KOLEJİNDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

PROGRAMA VALİ AKTAŞ VE MİLLETVEKİLİ AÇIKGÖZ VE ÖĞRENCİ VELİLERİ KATILDI

Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ ve Sayın Milletvekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ okula girişlerinde çiçeklerle karşılandı.

Altınyıldız Koleji Konferans salonunda Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ’ın ,Sayın Milletvekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ’ün,Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ragıp ÖZALTIN’ın değerli yöneticilerimizin ,öğretmenlerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla “15 TEMMUZ Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı”gerçekleştirilmiştir.

Programımız bütün şehitlerimiz adına sayfu duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlamıştır.Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sayın Nurettin ŞAHİN, Kuran Tilaveti ve Bedir’den Malazgirt’e ,Çanakkale’den 15 Temmuz’a kadar bütün Şehitlerimizin ruhuna dua yapmışlardır.Duaya tüm izleyiciler katılmıştır.

Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Sayın Korhan ASLANER günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalarını yapmışlardır.Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ,15 Temmuz Gecesi yaşananlar ve Türkiye’nin geleceği ile ilgili öğrencilerimize önemli bilgiler sunmuşlar,eğitim ve çalışma konusunda değerli tavsiyelerde bulunmuşlardır.

Geleceğimizi çalmak isteyen hainlere fırsat vermeyin diyen AÇIKGÖZ,öğrenciler tarafından coşkuyla alkışlandı.Sunucu öğrencilerimizin şiirleri ve hikayelerin ardından gururumuz Şehit Astsubay Baş Çavuş Halisdemir’in anısına Dursun Ali ERZİNCAN’lının  seslendirdiği 30 Kuş adlı gösterisi izletilmiştir.

Okulumuz öğrencilerinden Melih KIZILKAYA bütün şehitlerimize hitaben öğrenci ve protokolün ayakta katıldığı Ant İçme merasimi gerçekleştirilmiştir.

ŞEHİDİM!

Aziz ve Mübarek hatıran önünde bir kez daha söz veriyorum ki;

Üzerinden asırlar geçse bile

Şehadetinle hayat bulan bu kutlu destanı asla unutmayacak,

Asil ve temiz kanımla suladığın bu toprakları her hal ve şart

Altında tıpkı senin gibi canım pahasına koruyacağım!

İnsanı insan yapan hasretlerin,vatanı vatan yapan değerlerin,

En mükemmel örneğini oluşturan şanlı direnişini,

Vatan aşkıyla kutsanmış bir yaşama bilincine dönüştürecek

Ve yarınlarına istikamet çizen zaman ötesi bir ruh olarak muhafaza edeceğim….

Öğretmenimiz Bekir DÜNDAR’ın eşliğinde okulumuz öğrencilerinden Aliyah ÇİFTÇİ memlektim adlı şarkıyı seslendirerek ülke sevgimizi bir kez daha ortaya koymuştur.Şarkıya salonda bulunan öğrenciler Türk Bayraklarıyla eşlik ettiler.

Program bitiminde Sayın Valimiz İlhamı AKTAŞ ve Miletvekilimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ programı çok begendiklerini söyleyip programda emeği geçen Genel Müdürümüz Sayın Serhat İĞDECİ’ye ve Okul Müdürümüz Sayın Özkan KILINÇ’a ve Türk Dili Ve Edebiyatı Zümre Başkanı Sayın İbrahim SAĞLAM’a öğretmen ve öğrencilere teşekkür edip, okulumuzu gezdikten sonra okulumuzdan ayrılmışlardır.

Altınyıldız Koleji olarak birlikteliğimize kasteden bütün düşmanlara karşı Tek Yürek ve Tek Yumruk olarak mücadele edeceğimize söz veriyoruz.

Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.