ALTINYILDIZ KOLEJİNDE 15 TEMMUZ PROGRAMINDA DUYGULU ANLAR YAŞANDI.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programında davetliler göz yaşlarını tutamadılar. Zaman zaman coşkulu, zaman zaman duygulu anların yaşandığı program, büyük beğeni topladı.

Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş ve Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa Açıkgöz’ün katılarak destek verdikleri programda öğrenciler Türk Milletinin duygularına tercüman oldu.

“Tankın, topun, uçağın,helikopterin,tüfeğin karşısında imanıyla duran Milletimiz var bizim,Meydanları,hava limanları,yolları,köprüleri doldurarak terör örgütü hainleine dur diyen aslan yürekli cevherlerimiz var bizim”diyen Altınyıldızlılar 15 Temmuzda her biri ayrı kahramanlık destanı yazan şehitlerimize rahmet,gazilerimize acil şifalar dilediler.

15 Temmuzun sembol kahramanlarından Ömer Halisdemir’e özel bir yer ayrılan programda gerçekleştirilen Ant içme töreninde Şehitlere, emanetlerinin korunacağı sözü verildi.

15 Temmuz Kitabesinin okunduğu bölümlerde ve Memleketim Şarkısında öğrenciler Türk Bayrakları açarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Altınyıldız Kolejinde yaşanan bu Muhteşem Programdan önce okulun her koridorunda Demokrasi Bayramı ve Şehitlerimiz ile ilgili köşeler ve 15 Temmuz Şehitlerinin resimleriyle koridorlarda köşeler oluşturuldu.

Bakanlığımızın gönderdiği broşür ve kitapçıklar dağıtıldı. Okulun açıldığı ilk günkü derste “ 15 Temmuz Demokrasi Bayramı ve Şehitlerimiz” konusu işlendi.

Düzenlenen etkinliklerde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize destek veren onları cesaretlendiren başta Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz,Belediye Başkanımız olmak üzere tüm protokole,velilerimize ve halkımıza teşekkür ediyor,şükranlarımızı sunuyoruz.