ALTINYILDIZDA ÖĞRENCİ SEMİNERLERİ

2016-2017 Eğitim – öğretim yılına tüm hazırlıklarını dönem başında yaptığı veli toplantıları ile tamamlayan Altınyıldız ilköğretim kurumu okulun açıldığı ilk hafta 4.5.6.7 ve 8. Sınıf öğrencileri ile seminer konuşmaları yaparak özellikle yeni gelen öğrencilerimize okul, toplu yaşama kuralları, verimli ders çalışma, okul ortamı hakkında bilgi verildi.

Özellikle 8. Sınıf öğrencileri ile yapılan görüşmelerde 23-24  Kasım tarihleri ve 27-28  Nisan tarihlerinde yapılacak olan TEOG sınavlarına yönelik çalışmaların nasıl yapılacağı okulumuzun önceki yıllarda elde ettiği başarıların nasıl ve hangi yollar izlenerek kazanıldığı Kurum Müdürümüz Mehmet ERAVCI tarafından anlatıldı.

Sayın Eravcı yaptığı konuşmaların ardından öğrenci ve öğretmenlerimize yeni öğretim yılında başarılar diledi.