İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR, ALTINYILDIZ EĞİTİM KURUMLARINDA

Altınyıldız Eğitim Kurumlarını ziyaret eden Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, önce lise öğrencilere hitap etti.Hain FETÖ kalkışmasıyla ile ilgili konuşma yapıp Eğitim alanında öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Altınyıldız Eğitim Kurumları ziyaretinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN, Okul Genel Müdürü Serhat İĞDECİ,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi KARACA,İlköğretim Müdürü Mehmet ERAVCI,Lise Müdürü Özkan KILINÇ,Anaokulu Müdürü Mustafa UÇAR,Kreş Müdürü Hande ÖZALTIN,İl Müdürü Murat DEMİR ziyaretinde Altınyıldız Eğitim Kurumları hakkında bilgi verdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR öğrencilere verdiği konferansta 15 Temmuz gecesinde yaşananların milletimizin geleceğini çalmak olduğunu, emperyalistlerin PKK ve FETÖ gibi maşalarla  ülkemizi işgal etmeye,bölmeye çalıştıklarının,milletimizin terör örgütlerine karşı kararlı duruşuyla,özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve devlet liderlerimizin başarılı tavırları ve eylemleriyle geleceğimizin teminat altına alındığını ifade etmiştir.“Bütün ümidimiz sizlerin elindedir” diyerek öğrencilerimize Doğudaki ve Güneydoğudaki tecrübelerinden bahsetmiş onları bilinçlendirmeye çalışmıştır.Hem konferans sırasında hem de sonrasında öğretmenlerimize gençlere ülke ,vatan ,millet,bayrak sevgisi aşılamamızı gerektiğini her şeyin sadece dersten ibaret olmadığını,onlara bu konularda derslere bilgi vermek,onlarla konuşmak ve onlara güzel tavır ve sözlerle yaklaşmak gerektiğini açıklamıştır.Yaptığı konuşmalarla, içten yaklaşımlarla hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin takdiri toplamıştır.

İL MÜDÜRÜ DEMİR’DEN ŞAMPİYON ÖĞRENCİYE ALTIN

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları,11.sınıf öğrencisi 2015 Dünya 3.sü olan Anıl Erkin ZERAY, 24.09.2016 tarihinde Hollanda da düzenlenen Tekvando Uluslar arası Panter Turnuvasında 63 Kg’da şampiyon olmuştu.Şampiyon öğrenciyi kutlayan İl Müdürü Demir, Anıl Erkin ZERAY’a altın armağan etti.

İL MÜDÜRÜ DEMİR’E PLAKET

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN tarafından İl Müdürü Demir’e eğitime yaptığı hizmetlerden dolayı şükran plaketi verildi.

15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açılışını,İl Müdürü Demir ve Altınyıldız Kurucu,yönetici ve öğretmenleri yaptı.

Fotoğraf Sergisinde 15 Temmuz süreciyle Nevşehir’de düzenlenen etkinliklere yer veren fotoğraflar sergilendi.Öğrenciler ve ziyaretciler tarafından hafta boyunca gezilebilecek.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise, Anaokulu, ve Kreş ile İlköğretim Okul binalarında incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN nezdinde okulların kuruluşundan bugünkü duruma gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının mevcut durumu, başarıları,çalışan öğretmen ve personeli, eğitim verdiği öğrencileriyle, devletimizin üzerinden büyük bir yükü aldığını söylemiştir.Özel okul- devlet okulu ayrımı yapmadan,bütün okullarımızın yanında olduğunu,eğitim alanında her türlü desteğini vereceğini söylemiştir.