İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat Demir Altınyıldız Kreş ve Anaokulunu ziyaret ederek, idareci,öğretmen ve öğrencilerle görüştü.İl Milli Eğitim Müdürümüzü Altınyıldız Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı sayın Ragıp Özaltın,yönetim kurulu başkan yardımcısı Fevzi Karaca,Altınyıldız eğitim kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci,Altınyıldız liseleri müdürü Özkan Kılınç,Kreş müdürü Hande Özaltın,Anaokulu müdürü Mustafa Uçar,öğretmen ve öğrenciler karşıladılar.İki öğrencimizce Milli Eğitim müdürümüze çiçek ikram edildi.

Kreş ve Anaokulumuzun tüm bölümlerini gezen İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat Demir, sınıflarda öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.Anaokulu müdürü Mustafa Uçar okul çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Milli Eğitim Müdürümüz Kreş ve Anaokulu ile birlikte Altınyıldız Eğitim kurumlarının tamamını çok beğendiğini söyleyip,yönetim kurulu başkanımız sayın Ragıp Özaltın'ın şahsında emeği geçen herkese çok teşekkür ettiler.
Bizlerde bu nazik ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat Demir'e çok teşekkür ederiz.