ALTINYILDIZDA ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ FUTBOL MAÇINDA KAZANAN DOSTLUK OLDU

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında düzenlenen,“Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası" Şampiyonu olan 10 Fen/C sınıfı ile öğretmenler arasında dostluk maçı yapıldı.

Altınyıldız Eğitim Kurumları  öğrencilerinin büyük ilgisi ile izlenen maçta öğretmenlerden oluşan takım 4-3 kazandı.Maçı Genel Müdür Serhat İğdeci yönetti.

Öğretmenler Takımında:

Beden Eğitimi Öğretmeni               Mustafa Uğurlu

Beden Eğitimi Öğretmeni               Bekir Yurttaş

Matematik Öğretmeni                     Mahmut Özlü

Edebiyat Öğretmeni                        İbrahim Sağlam

Tarih Öğretmeni                             Oğuz Balık

Müzik Öğretmeni                            Bekir Dündar görev aldı.

Öğretmenler Takımının Teknik Direktörlüğünü Lise Müdürü Özkan Kılınç,10 Fen/C sınıfının Teknik Direktörlüğünü Matematik Öğretmeni Mustafa Akdoğdu yaptı.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bu güzel ortam için başta okul idaresine, onları seyredip desteleyen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ettiler.

Turnuvaya adı verilen Şehit Ömer Halisdemir ve Tüm Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle anıyoruz.