Nevsehir doğumluyum.İlkokulu Artvin,ortaokul ve liseyi Nevsehir 'de okudum.Niğde Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunuyum.Çeşitli devlet okullarında görev yaptıktan sonra 2004 yılında Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumunda görev yapmaya başladım.Ögretmenlik hayatım boyunca kendimi geliştirmeyi ve yeniliklere uyum sağlamayı önemsedim.Bu amaçla "Aktif Öğrenme","Fen Bilimleri Öğretiminde Yeni Yaklaşımlar," "Drama","Web2 Araçlarının Kullanımı "konularında eğitim aldım. Şiir yazma ve okumaya ilgiliyim.Çeşitli konularda yazılmış şiirlerim var.Öykü yazmayla ilgili projelere katıldım ve öğrencilerimin de katılmalarını sağladım.Sosyal ve kültürel çalışmaların hep içinde bulundum."Eğitim sevgiyle başlar" sözünü esas alarak demokratik sınıf ortamları oluşturmak hedefim oldu.Yüzde yüz öğrenme mümkündür inancı ile meslek hayatımı sürdürmekteyim.İki çocuk annesiyim.

Mesaj Gönderin