Serhat İğdeci

Burdasınız Ana sayfa Yönetim Kadrosu Serhat İğdeci

Genel Müdür Serhat İğdeci

1962 yılında Kayseri’de doğdum. Babamın görevi nedeniyle ilkokulu ve ortaokulu Adana ve Çorum’da, Lise ögrenimimi Mersin’de tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden 1984 yılında mezun oldum. 1985 yılında Nevşehir Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nde Edebiyat Öğretmeni olarak görev başladım. 1987 yılında aynı okula Müdür Yardımcısı, 1992 yılında ise Nevşehir Anadolu Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandım. Nevşehir Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı, Müdür Baş Yardımcısı ve Okul Müdürü olarak 1998 yılına kadar görev yaptım. 1998 yılında devlet memuriyeti görevimden istifa ederek, Altınyıldız Koleji’nde Genel Müdür olarak göreve başladım. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım.