ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMUNDA KARNE COŞKUSU

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönemin sona ermesi nedeniyle 20.01.2023 Cuma günü Altınyıldız İlköğretim Kurumunda öğrencilerimiz karnelerini coşkulu bir şekilde aldı.

Kurum Müdürümüz Sayın Mehmet ERAVCI yaptığı açıklamada 2022-2023 Eğitim Öğretim 1.döneminde öğrencilerimizin hem akademik, hem de kültürel ve sportif anlamda büyük başarılara imza attıklarını ifade etti. Bu büyük başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutladı. Öğrencilerimizin de sömestr tatilinde kendilerine verilen çalışma programlarına uymaları gerektiğini belirten Sayın ERAVCI, başarılı bir dönemi geride bıraktığımızı, 2.dönemde de başarılarımızın katlanarak devam etmesi dilediğinde bulundu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller dileriz.