ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMUNDA KARNE COŞKUSU

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2.döneminin sona ermesi nedeniyle 14.06.2024 Cuma günü Altınyıldız İlköğretim Kurumunda öğrencilerimiz karnelerini coşkulu bir şekilde aldı.

Kurum Müdürümüz Sayın Ahmet ÜNAL yaptığı açıklamada: “2023-2024 Eğitim Öğretim 2.döneminde öğrencilerimizin hem akademik hem de kültürel ve sportif anlamda büyük başarılara imza attık. Bu büyük başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutlarım.”

Öğrencilerimizin de yaz tatilinde kendilerine verilen çalışma programlarına uymaları gerektiğini belirten Sayın Ahmet ÜNAL, başarılı bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktığımızı, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında da başarılarımızın katlanarak devam etmesi dilediğinde bulundu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU