Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi 9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerimizden oluşan iyilik Ekipleri SMA Tip1 Kas Hastalığı ile mücadele eden Yusuf Eren için okulumuzda kermes düzenlediler.

İyilik ekiplerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimiz Yusuf Eren için düzenlenen kermeslere yoğun bir ilgi gösterdiler. Öğrenciler harçlıklarından artırdıkları paralarla ve ailelerin katkılarını ekleyerek kampanyamıza destek oldular.

Toplanan yardım paraları valilik onaylı resmi banka hesabına yatırılmıştır. İyilik Ekiplerimiz ve öğrencilerimiz Yusuf Eren’in bir an önce sağlığına kavuşması için temennide bulundular.

Altınyıldız Koleji olarak bu güzel ve anlamlı kampanyayı destekleyen okul idarecilerimize, öğrencilerimize ve kampanyaya destek olan değerli velililerimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.