Türkiye’nin Örnek Okulu  Altınyıldız Koleji Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu; Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci’yi, Lise Müdürü Özkan Kılınç, İlköğretim Müdürü Mehmet Eravcı ve öğretmenleri ziyaret ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Güner; ʺ2014-2015 Eğitim Öğretim yılında her alanda başarılarıyla gurur duyulan  Altınyıldız Eğitim Kurumlarının, hem Üniversite hem de TEOG Sınavlarındaki başarılarıyla, ulusal ve uluslararası  etkinlikleri ile Türkiyenin en önemli eğitim kurumlarından birisi haline gelmesinin mutluluğunu yaşamaktayız.ʺdedi.

ʺOkul Aile Biriliği Yönetimi ve velileri olarak Okul Kurucularımıza, yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.ʺdedi.

Altınyıldız Koleji  Okul Aile Biriliği Yönetim Kurulunda;

Başkan                        : Kemal Güner