ALTINYILDIZDA 1. VE 5. SINIFLARIN ORYANTASYON DÖNEMİ BAŞLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu, 2 Eylül Pazartesi günü başlayan oryantasyon haftasıyla birlikte, 1. ve 5. sınıf öğrencilerini heyecan dolu bir başlangıçla karşıladı. Kurumumuz, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin eğitim hayatına güçlü bir adım atmaları için kapsamlı bir oryantasyon programı sunuyor. Öğrencilerimiz, bu hafta boyunca okulumuzun modern ve geniş imkanlarını yakından tanıma fırsatı bulacak ve sosyal becerilerini geliştirecek etkinliklere katılacaklar.

Oryantasyon haftasında, öğrencilerimiz Konferans Salonu, Kütüphane, Laboratuvar, Sağlık Odası ve Okul Kafeteryası gibi alanları gezerek okulumuzun sunduğu yüksek standarttaki eğitim ve sosyal alanları keşfederek, uzman öğretmenlerimizin rehberliğinde Satranç, Akıl Oyunları, Cep Sineması, Resim, Müzik, Stem ve Kodlama, Jimnastik, Halkoyunları, Drama, Astronomi, 3 Boyutlu Tasarım, Masal, Piyano ve Temel Beceri dersliklerinde keyifli ve eğitici vakit geçirecekler.

Ayrıca, öğrencilerimiz halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve oyun parkında eğlenerek hem fiziksel hem de sosyal becerilerini geliştirme imkanı buldular. Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak, öğrencilerimizin her alanda tam donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Bu oryantasyon haftası sayesinde öğrencilerimiz, 9 Eylül’de okula tam anlamıyla hazır olarak başlayacaklar ve Altınyıldız ailesinin bir parçası olmanın gururunu yaşayacaklar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu, modern eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımlarıyla geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam ediyor.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU