ALTINYILDIZDA MUHTEŞEM OKUMA BAYRAMI


Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıflarında 6 şubede toplam 140 altın yürekli öğrencimizin Okuma Bayramı programı 17 Mayıs 2024 Cuma akşamı okulumuz konferans salonunda yapıldı.


Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıf öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa velilerimiz yoğun ilgi göstererek büyük bir katılım gerçekleştirmişlerdir. 1.sınıf öğretmenlerinden ELİF EKİNCİ 'nin konuşmasıyla başlayan programda Altınyıldız İlköğretim Kurumunun mini mini birleri yıl boyunca öğrendikleri güzellikleri velileri ile paylaşmanın heyecanını yaşadı. Velilerin de en az öğrenciler kadar heyecanlı olduğu bu tatlı telaşlı bayramda öğrencilerimiz velilerinden de övgü dolu alkışlar aldılar. Yapılan gösterilerin ardından İngilizce ve Türkçe koroyla programlarını tamamladılar.


Korodan sonra öğrencilerimize hediyeleri, 1.sınıf öğretmenlerimize ve branş öğretmenlerimize çiçekleri takdim edilmiştir. Sınıf Öğretmenleri tarafından takdim edilen hediye ve madalyalar öğrencilerimizi çok mutlu etmiştir.


Program sonunda Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın AHMET ÜNAL, yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve eğitim öğretim sürecinde desteklerini esirgemeyen velilerimize, programa katılan diğer velilerimize, 1. sınıf öğretmenlerimiz ERTAN KAHVECİ, KÜBRA ÖZDOĞAN, BİRGÜL YILMAZ, MUSTAFA ERDEM, BEYZA ORHAN ve ELİF EKİNCİ, Müzik öğretmenimiz ALPEREN DENİZ ve MELİH AKBAL, Halk Oyunları Öğretmenimiz KÜBRA EKİCİ, Drama Öğretmenimiz SEZA DERME, Rehber Öğretmenimiz ZEHRA NUR TÜKEL, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz TUĞÇE AKBAL, Beden Eğitimi Öğretmenimiz SÜMEYYE AVŞAROĞLU, Deney ve Gözlem Öğretmeni ÖZGÜR ZENGİN, İngilizce Öğretmeni Gizem ERON  ve Sınıf Öğretmeni DAMLA SU ŞİMŞEK‘e ve diğer personellerimize teşekkürlerini iletti.

Haberi Paylaş: