İstanbul’da yaşayan Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği NEVBİAD Başkanı İstanbul Başakşehir Eski Kaymakamı Sayın Kazım TEKİN, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ragıp ÖZALTIN’ı makamında ziyaret etti.


Herkesin büyük sevgi ve saygısına mazhar olan Nevşehirli hemşerimiz Sayın Kazım TEKİN 2014 yılında kurulan ve merkezi İstanbul olan Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneğinin Başkanlığını yürütmektedir. İstanbul’da yaşayan Nevşehirli bürokratları ve iş adamlarını bir araya getirmek amaçlı kurulan dernek aynı zamanda Nevşehirli üniversite öğrencilerine burs vermeye devam etmektedir. Burs için gerekli şartlar; Nevşehirli olmak ve İstanbul’da üniversite kazanmış olmaktır.


NEVBİAD Başkanı TEKİN, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ragıp ÖZALTIN’a 1998 yılından beri yürüttüğü Altınyıldız Kolejinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevindeki başarılarından dolayı teşekkür etmiştir. Altınyıldız Kolejinin her yıl çok başarılı Nevşehirli öğrencileri İstanbul’a üniversitelere gönderdiklerini kendilerinde burs vererek bu öğrencileri yakından takip ettiklerini ve Altınyıldız Kolejinin başarılarının yıllardır artarak devam ettiğini dile getirerek ev sahipliği için teşekkür etmişlerdir.

Haberi Paylaş: